MineWorld Lobby

_Tivadar_ Apr. 25 21:17
Kedves játékosok!
Jelentős fejlesztés indult el a MineWorld szervereivel kapcsolatban. Elsősorban talán azt emelnénk ki, hogy egészen jól sikerült a béta státusza a SkyPvP - IstenPvP szerverünknek. Azonban azt a döntést hoztuk meg, hogy jelenleg még nem állítjuk le a tesztelést továbbra is béta státuszban fog futni.

Továbbiakban fontos frissítés, hogy ismételten elérhető a FullSurvival szerverünk. Ezzel viszont előteremtettünk egy újabb problémát saját magunk részére mely megvitatásra szorul. Hogyan legyen elérhető párhuzamosan a 2 hivatalos MineWorld szerver. Felmerült a kizárólag kliensel történő elérhetőség de ezt viszonylag gyorsan elvetettük, hiszen rengeteg kellemetlenséget tud okozni.

A LOBBY A MEGOLDÁSCsatlakozás más a szervereinkre:
Alapvetően a szerverek kiválasztására több lehetőség is elérhető.
Az első, hogy a kezetekben lévő órával kiválasztjátok a nektek megfelelő szerver iconját és rákattintotok. Ekkor egyből a csatlakoztok is a szerverre.


Második mód, hogy a lobbyban elhelyezett teleport kapukat használjátok.  Itt csak be kell sétálni a portálba és már csatlakoztok is!


Remélhetőleg senkinek nem fog problémát jelenteni a jelenlegi rendszer. Amennyiben mégis vegye fel velünk a kapcsolatot facebook oldalunkon vagy kapcsolataink egyikén.


Jó játékot kívánunk nektek!
www.mineworld.hu
play.mineworld.hu [1.15.2]