play.mineworld.hu
Betöltés...
Információ

Minigames szerverünkön kedvedre játszhatsz barátaiddal! A szerver folyamatos fejlesztés alatt van, de már most számos játékmóddal tudtok játszani!

Hogyha érzed magadban a kreativitást és van benned kellő versenyszellem, akkor a te játékod a Build Battle lesz! Ennél a játéknál építened kell, de nem akárhogy! A játék kezdetekor választanotok kell számtalan téma közül, hogy mi legyen a megépítendő dolog. Ezek után mindenkit bedob a rendszer egy arénába, ahol adott idő alatt kell kihoznod magadból a maximumot! Az idő leteltével versenytársaiddal körbejárjátok az alkotásokat és értékelitek egymás műveit.

Ha esetleg nagyobb izgalomra vágysz, akkor a TnTRun nagyon fog tetszeni Neked! Itt több emeleten keresztül megy a verseny, az a cél, hogy te maradj fent utoljára! Ahogy sétálsz a homokon, az mögötted lehullik, így szűkítve a játékosok terét. Nagyon izgalmas játék, hiszen nem nehéz kiejteni más játékosokat egy kis taktikával!

Viszont, ha érzed magadban a harci szellemet akkor a BedWars lesz a neked megfelelő minigame! A szerveren lehetőség van egy az egy ellen, illetve több csapatban is játszani! A lényeg, hogy te legyél a leggyorsabb és kiüsd az ellenfeled ágyát!

A szerveren látod minden minigame-nél az egyéni statisztikádat, illetve lesz lehetőség egy globális statisztikára is felkerülni! Itt a legjobb játékosok fognak helyet kapni! Ha elég kitartó vagy és ügyes, akkor neked is ott a helyed! 

Fejlesztők
_Tivadar_

Programozó

vrola

Építész